SPA Pleasure

Артикул: BNV_98335

Як і всі Passion Spas, сконструйований для довговічної служби The Pleasure , був спроектований з винятковою увагою до деталей. Цей середнього розміру СПА, розроблений по новітнім досягненням техніки, має програмовану систему управління, 56 гідромасажних форсунок і наш ексклюзивний Aqua Rolling Massage, що забезпечує підбадьорливий масаж. Стандартні Passion Spas функції включають в себе м’який масаж циркулюючий повітрям, світлодіодне освітлення Star Brite і Ароматерапію.

Оригінальна ціна: 554400,00 грн..Поточна ціна: 385980,00 грн..

7 Покупців дивляться цей продукт зараз!

SAVE OFF Акційна ціна-СПА (SPA) під замовлення

Імпорт без
посередників
Склад СПА (SPA)
в Україні
Європейська
гарантія
Власна
служба сервісу
Фахівець по SPA №1
Олександр
ТЕХНІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКАPlesure
описгідромасажний СПА басейн
габарити чаші215х200х91
об `єм1270
вага спа-басейну - порожній320
кількість місць4
місця для сидіння3
місця для терапії лежачи1
загальна кількість форсунок56
водні форсунки48
повітряні форсунки8
підголівник3
підсвічування3 Вт
насос фільтраційнийX WTC50M
насос гідромасажний2 ( LX LP300-2,2kW)
повітряний насосLX AP300
Electronic Topside Control BalboaBalboa TP 600
система контролюBalboa BP 600
система фільтрації2
Озонатор (США)так
нагрівач Balboa3 kW
Starbrite Interior Led Light Systemтак
Hybrid Heating TMтак
Soft Air Massage Systemтак
Ozon Systemтак
Energy Efficient Filtration Pumpтак
Aqua Rolling Massage TMтак
Audio System with IPOD Docking Stationтак
Synergy Water Maintenance Systemтак
доп.опцііWi-Fi,УФ+ОЗ ,Аудіо під IPOD
Країна виробникНідерланди
МатеріалВисокоякісний акрил виробництва компанії Aristech

Релаксація в басейні та гідромасаж лагідними струменями чистої води – універсальний спосіб відновити фізичні сили та душевну рівновагу після стомлюючого дня. І це задоволення стає вдвічі приємнішим, коли відпочиваєш у басейні не один, а з близькими людьми.

SPA басейн SPA PLEASURE створює чудові умови як для розслаблення у спокійній усамітненні, так і для релаксу у згуртованій компанії рідних та друзів. Адже конструювався цей гідромасажний басейн інженерами підприємства Passion SPAS, що спеціалізується на виготовленні надійних та високотехнологічних гідромасажних пристроїв. А це означає, що, коли басейн проектували та виготовляли, враховували найдрібніші деталі.

Переваги Джакузі SPA PLEASURE

Басейн SPA PLEASURE – це високотехнологічний гідромасажний пристрій, який приваблює споживачів очевидними перевагами:

  • Спільний релакс. Наявність чотирьох сидячих місць та одного комфортного лежака в басейні – чудовий привід насолодитися спільним спа-відпочинком у родинному колі або з друзями.
  • Розслаблюючий та оздоровчий масаж. У цій моделі інженери разом із фізіотерапевтами сконструювали комфортні умови для оздоровчої масажної терапії. 56 гідромасажних форсунок та винахід Passion SPAS Aqua Rolling Massage™ творять чудеса, даруючи тілу розслаблюючий масаж та тонізуючи організм.
  • Чиста вода у басейні. Для гідромасажних процедур у SPA PLEASURE використовується найчистіша вода, оскільки вода потрапляє в пристрій, пройшовши попереднє очищення за допомогою озонування та УФ-дії.
  • Просунуте технічне обладнання. Розмірковуючи, який купити Спа басейн, зверніть увагу на програмовану систему керування SPA PLEASURE, світлодіодне освітлення, можливість підключити USB WiFi adapter та інші корисні та приємні технічні деталі.

Варіанти застосування Джакузі PLEASURE

Басейн SPA PLEASURE продається в Америці та в європейських країнах. Україна також виявляє інтерес до цієї моделі гідромасажного пристрою. Адже SPA PLEASURE завдяки розмірам, технічному оснащенню та функціональному наповненню застосовується і для:

  • досягнення терапевтичного оздоровчого ефекту, що отримується завдяки сприятливому аквамасажу та лікувальної дії чистої теплої води;
  • повноцінної релаксації, що приносить чудову легкість та умиротворення;
  • проведення дружньої вечірки у веселій розслабленій атмосфері.

Для придбання гідромасажного басейну зверніться до менеджерів, які приймають замовлення у місті Київ та інших представництвах фірми.

Оскільки SPA PLEASURE відноситься Signature Collection, розрахованої на середньорівневий ціновий сегмент ринку спа басейнів, ціна на гідромасажний пристрій буде відповідати тому функціональному наповненню, яке передбачає обрана конфігурація басейну.

Замовляйте гідромасажний джакузі SPA PLEASURE та дізнайтесь на власному досвіді чарівну, живлючу силу спа-релаксу!

Виконуємо доставку по всій території України.

ПРОДУКЦІЯ З СКЛАДУ

Оплата при покупці моделей СПА басейнів (джакузі) зі складу здійснюється у розмірі 100% вартості.

ПРИ НАЯВНОСТІ НА СКЛАДІ ВИРОБНИКА

Термін поставки: 2-3 тижні

ПРОДУКЦІЯ ПІД ЗАМОВЛЕННЯ

Оплата при постачанні моделей СПА басейнів (джакузі) на замовлення зі складу виробника здійснюється частинами з передоплатою у розмірі 70% вартості.

Недавно просмотренные